C-TV

Hieronder een overzicht van de uitzendingen op C-TV. Alle uitzendingen zijn ook terug te vinden via ons YouTube-kanaal. Via deze pagina kunt u meer informatie vinden over de ontvangst van C-TV.

NIEUWE AFLEVERING  COULEUR LOCALE 

OP C-TV is nu een nieuwe aflevering te zien van Couleur LoCALe. Presentator Peter van Raalte ontvangt weer vier gasten en dat zijn deze keer: pastor Johan Olling van de Corneliuskerk in Limmen, hoe nu verder met de kerk na de brand, Thomas Mohlmann is dichter en medeorganisator van North Sea Poetry, Ton Kenter, hij verteld over een jaar Nieuw Geesterhage en als laatste Martijn Banning van de Rotary Castricum – Kennemerland, hij verteld over de talentenjacht ” Castricum’s Got Talent ”

De uitzending is te zien om: 09:00, 12:00, 15:00 , 18:00 , 21:00 en 23:00 uur

ONTHULLING HERDENKINGSPLAQUETTE

C-TV was aanwezig bij de indrukwekkende onthulling van een plaquette op het strandplateau van Castricum aan Zee, ter nagedachtenis aan de zeven omgekomen bemanningsleden, die op 17 mei 1943 werden neergehaald door Duits afweergeschut. De Avro Lancaster was op de terugweg naar hun thuisbasis in Engeland, na een operatie op een Duitse stuwdam. Ook werd er gefilmd in Bergen, waar de bemanning ligt begraven.

Deze documentaire is te zien om: 08:00, 11:00, 14;00, 17;00 20:00 en 0:00 uur.