Vrouwencontact Castricum op zoek naar…

CASTRICUM – Guus van der Schaaf is voorzitter van Vrouwencontact Castricum, een bruisende vereniging van 215 leden die geleid wordt door een groep bevlogen vrijwilligers.

“Ik heb een aantal jaren het voorzitterschap behartigd en ben op zoek naar een opvolger voor deze fantastische vereniging die al vijftien jaar bestaat. Veel leden beleven plezier aan Vrouwencontact en daar doen we het voor.”

“Het aanbod, door verschillende activiteitencommissies georganiseerd, is heel divers. Van boeiende lezingen tot museumgroepen en leeskringen, en van fietsen tot wandelen en meer. Voor ieder is er iets te kiezen”, licht Guus toe.

Vrouwencontact Castricum kijkt uit naar een voorzitter die zich voor zo’n drie jaar wil binden aan de organisatie.  Wie meer informatie wil hebben over de voorzittersfunctie bij Vrouwencontact Castricum kan contact opnemen met Guus van der Schaaf, mail: guusvanderschaafgmail.com.