Natuurbeleving concert, in hartstemming 432 Hz

CASTRICUM – Op donderdagavond 28 juni van 19.30 tot 22.00 kun je tijdens een spirituele avond in de bibliotheek in Castricum kijken en luisteren naar een Natuurbeleving Concert . Violiste Martine Nijenhuis laat je de helende kracht van muziek en natuur ervaren. Je bent van harte uitgenodigd.

Ervaar de helende kracht van muziek en natuur en onze gezondheid! Je ervaart in deze unieke bijeenkomst een concertvorm, die pas één keer eerder in de bibliotheek is vertoond. Martine zal tijdens dit concert uitleg geven, waarin je zult gaan begrijpen en voelen waarom ze juist deze vorm kiest. Violiste Martine Nijenhuis heeft haar hele leven al viool gespeeld.
Haar twee passies muziek en natuur komen de laatste tijd steeds dichter bij elkaar. Ze is zich als geen ander bewust van de helende kracht van beiden en dat leidde tot concertvormen waarin innerlijke ervaring en een diepere verbinding met de natuur centraal staan.
Luister naar vrije viool-improvisaties bij Keltische en licht klassieke muziek in de natuurlijke hart-stemming 432 Hz, terwijl je geniet van prachtige beelden, geluiden, geuren en kleuren uit de natuur. Na afloop van het concert zal duidelijk worden hoe water en lemurische kristallen onze gezondheid kunnen versterken. Voor meer informatie over Martine kun je kijken op www.martinenijenhuis.nl.

Deze lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard

Je bent van harte welkom op donderdag 28 juni. We starten om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1, 1902 CB Castricum. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via info@carlyshealth.nl of via 06 – 515 99 293.