Straatambassadeurs gezocht

BAKKUM – Bakkum Bruist, het dorpsfeest op 8 september, zoekt nog voor enkele straten ambassadeurs. Ambassadeurs enthousiasmeren hun buren om festiviteiten te initiëren of om gezellig mee te feesten met de straat en buurt.

Johanna’s Hof verwelkomde als een van de Bakkum Bruist sponsoren 18 straatambassadeurs voor een gezellige bijeenkomst waar de eerste plannen voor editie 2018 zijn gedeeld.

Sommige ambassadeurs doen al voor de derde keer mee, anderen sluiten dit jaar voor de eerst aan. Jean-Pierre Berentsen uit de Brederodestraat heeft zijn huis zelfs te danken aan het Bakkum Bruist ambassadeurs netwerk.

“Ik hoorde van een andere ambassadeur dat mijn huidige huis in de verkoop zou komen en zo kon ik snel en informeel mijn slag slaan. Zo zie je waar samenwerken met buurtgenoten nog eens toe leidt, dus doe mee!”

Op www.bakkumbruist.nl staat het overzicht van straten die nog zoeken naar ambassadeurs zoals de Tetburgstraat, Duinakker, Dr. Benderslaan, Vinkenbaan en Van Renesselaan.

Ambassadeurs kunnen zich aanmelden via info@bakkumbruist.nl