Nieuwe aflevering Couleur LoCALe op C-TV

CASTRICUM – Op C-TV is een nieuwe aflevering te zien van Couleur LoCALe. Presentator Peter van Raalte ontvangt weer vier gasten bij hem aan tafel.
Als eerste is pastor Johan Olling te gast. De Corneliuskerk in Limmen werd begin mei getroffen door een grote brand. Hoe gaan de parochie en het dorp daar mee om en hoe gaat het verder met de kerk? Olling vertelt er meer over.

Ten tweede is Thomas Möhlmann te gast. Hij is dichter en medeorganisator van North Sea Poetry, het poëzie-evenement van Castricum. Ook draagt hij een gedicht voor.

De derde gast is ‘ridder’ Ton Kenter, al jaren voorzitter van diverse stichtingen en verenigingen. Bij de lintjesregen had het Zijne Majesteit behaagd hem tot ridder te benoemen. Ook vertelt hij over een jaar Geesterhage.

Tenslotte schuift Martijn Banning aan, van de Rotary Castricum-Kennemerland. Hij vertelt over de talentenjacht Castricum’s Got Talent. De talentenshow vanuit Theater Koningsduyn moet geld gaan opleveren voor de Kanjerketting.

Couleur LoCALe is de komende twee weken te zien op C-TV om 09:00 uur, 12:00 uur, 15:00 uur, 18:00 uur, 21:00 uur en 23:00 uur. De uitzending is ook te zien op YouTube en op de website van de omroep.