Informatiebijeenkomst kruising Rijksweg/Visweg

LIMMEN – De gemeente houdt een informatiebijeenkomst over het onderzoek dat gaat plaatsvinden naar de mogelijkheden voor een rotonde op de kruising Rijksweg/Visweg in Limmen.

 

Door de nieuwbouw in het gebied Zandzoom neemt het verkeer toe. Voor een goede doorstroming zijn aanpassingen nodig aan de kruising Rijksweg/Visweg. Al eerder zijn er plannen gemaakt voor de aanpassing van deze kruising.

Daarbij zijn verschillende opties, van rotondes tot verkeerslichten, verkend. De gemeenteraad heeft besloten dat er een nieuw onderzoek moet komen naar de mogelijkheden voor een rotonde. Ingenieursbureau Antea Group doet het onderzoek en zal dit tijdens de avond verder toelichten.

Belanghebbenden kunnen zich tijdens de bijeenkomst aanmelden om deel te nemen in een werkatelier. Met vertegenwoordigers van verschillende belanghebbenden, wil de gemeente in enkele bijeenkomsten de rotonde uitwerken.

In het najaar van 2018 volgt weer een openbare informatiebijeenkomst waarin de uitkomsten worden gepresenteerd.

De bijeenkomst is woensdag 23 mei van 19.30 tot 21.30 in De Vredeburg, Dusseldorperweg 64 in Limmen. Inloop is vanaf 19.00 uur.