Open Boerderijdag bij de Familie Res in Castricum

CASTRICUM – Familie Res houdt een open dag in het kader van de landelijke (Campina) Open Boerderijdagen op 2e Pinksterdag, maandag 21 mei.

De familie Res en vrijwilligers beantwoorden alle vragen over hun boerderij en bloembollenbedrijf. Voor de kinderen en de ouders zijn er sportieve activiteiten, waaronder een boeren stormbaan met Dafne Schippers, de skippy koe-race, (kunst-) koeien melken; krachtpatsers kunnen melkbus heffen met Epke Zonderland.  Ook kun je gratis diverse melkproducten proeven. 

Wel wordt verzocht géén huisdieren mee te nemen naar de boerderij. Verkeersregelaars en parkeerwachters zijn aanwezig voor begeleiding naar de gratis parkeerplaatsen. Komt u met de auto: graag via de Provincialeweg aanrijden. Fietsers kunnen tevens via de Korte Brakersweg, langs sporthal de Bloemen komen.

Informatie :
Adres: Provincialeweg 1 -3, 1902 LA Castricum
Tijd: 10.00 tot 16.00
Parkeren: gratis

Voor meer informatie kunt u terecht op www: campina.nl/boerderijdagen