Veel animo voor groepsinschrijving Wandel4daagse Alkmaar

REGIO – Voor de ‘Plus Wandel4daagse Alkmaar’, dit jaar van 20 t/m 23 juni, stelde organisator Le Champion dit jaar voor het eerst een speciale groepsinschrijving open.

 

En met succes, want op dit moment schreven al 15 groepen in om bij aankomende editie met elkaar vier of twee dagen te wandelen.

Groepen die al sinds de eerste editie in 2007 deelnemen zijn onder andere het Noordhollands Dagblad, Plus Magazine, Beemsterkaas en ’t Praethuys Alkmaar. Maar ook nieuwe bedrijven zoals de Rabobank en het Noordwest Ziekenhuis staan aan de start van de 12e editie.

Al jaren is het deelnemen met het bedrijf bij de hardloopevenementen van Le Champion een populair onderdeel. Ook bij het wandelen neemt de vraag naar de mogelijkheid om bijvoorbeeld met collega’s deel te nemen toe.

Groepen kunnen voor dezelfde afstanden kiezen als de individuele deelnemers. De afstanden zijn 8,5 -15 – 20 – 25 of 40 km per dag. Ook kan er gekozen worden voor de hele vierdaagse of om twee dagen mee te doen aan de halve vierdaagse op vrijdag en zaterdag.

De inschrijving voor zowel groepen als individuele deelnemers kan via www.pluswandel4daagsealkmaar.nl De inschrijving sluit maandag 11 juni.