Badeendjesrace in jachthaven Uitgeest

UITGEEST – De Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest organiseert een badeendjesrace voor het goede doel. Zondag worden er 1500 eendjes te water gelaten.

Mensen kunnen lootjes kopen, een lootje wat correspondeert met een nummer op het eendje. Voor de bezitter van het lootje met het nummer van het winnende eendje, zijn er mooie prijzen te winnen.

Alle prijzen zijn belangeloos ter beschikking gesteld. De opbrengst komt dus geheel ten goede aan het goede doel. De goede doelen zijn ver weg en dichtbij. Het doel ver weg is een scholingsproject in Kenia om kinderen de kans te geven op middelbaar onderwijs en beroepsonderwijs. Dichtbij is het doel de Kindervakantiedag, een dag vol leuke activiteiten voor kinderen die het huis lastig hebben.

De eendjes worden om 15:00 uur te water gelaten in de jachthaven van Uitgeest door de brandweer uit het dorp. Lootjes zijn te koop vanaf 11:00 uur. Op Castricum105 vertelde Rianne Heere meer over het project. Het interview is terug te luisteren op www.castricum105.nl.

Audio