BIEB Atelier, een creatieve activiteit voor kinderen.

CASTRICUM / LIMMEN – Bij de bibliotheek in Castricum en in Limmen kun je in de meivakantie weer komen knutselen in het BIEB Atelier. Op dinsdag 1 mei van 10.00 tot 11.30 uur in Castricum en op woensdag 2 mei van 14.00 tot 15.30 uur in Limmen kunnen jonge creatievelingen zich uitleven. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. In Castricum komt deze keer een imker op bezoek die gaat vertellen waarom bijen zulke nuttige diertjes zijn. Daarna gaan we in Castricum samen een bijenhotel maken.

Na het voorlezen van een mooi verhaal gaan we knutselen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van ons BIEB Atelier, waarin een grote voorraad materialen te vinden is om je eigen kunstwerk te maken. In Limmen is het nog een verrassing wat we deze keer gaan maken.
Kinderen van 6 t/m 12 jaar worden van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Natuurlijk wordt er tussendoor iets gedronken en gesnoept en na afloop maken we van de gemaakte kunstwerken een kleine tentoonstelling in de bibliotheek.

Wil jij ook meedoen? Kom dan op 1 mei naar Bibliotheek Kennemerwaard vestiging Castricum, Geesterduinweg 1, of op woensdag 2 mei naar de bibliotheekvestiging in Limmen, Lage Weide 2a.
Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. De toegang is € 3,50. Je kunt je aanmelden via de jeugdagenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).