Visser ’t Hooftschool wint schoolvoetbaltoernooi

CASTRICUM – Woensdag 11 april hebben de jongens van groep 7/8 hun wedstrijden voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi gespeeld.

Helmgras 1 en Helmgras 2 speelden een onderlinge halve finale, terwijl de andere halve finale ging tussen De Visser ’t Hooftschool en De Klimop. Via een spannende penaltyreeks werd Helmgras 1 de uiteindelijk winnaar en in de andere halve finale was De Visser ’t Hooftschool de sterkste.

De Klimop veroverde uiteindelijk, na penalty’s, de derde plaats en Helmgras 2 eindigde op de vierde plaats. Dit betekent dat de strijd om de eerste plaats ging tussen Helmgras 1 en De Visser ’t Hooftschool. De finale werd uiteindelijk met 2-0 gewonnen door De Visser ’t Hooftschool.

Tijdens het toernooi hebben de scheidsrechters bekeken wie de sportiefste ploeg was. De Cunera 2 heeft deze prijs gewonnen. De Rabobank heeft besloten dat de ‘mooiste spandoeken’ beker aan De Montessorischool werd uitgereikt.