Jongen loopt over auto’s

CASTRICUM – Vrijdag de 13 april is de politie rond 18.00 uur gebeld, omdat er een jongen over meerdere auto’s zou zijn gelopen.

 

Toen de agenten ter plaatse kwamen, bleek dat een 9 jarige buurjongen over auto’s had gelopen. Hierdoor was schade ontstaan aan de daken van de auto’s. Met bemiddeling van de politie gaan de betrokken ouders onderling de schade met elkaar regelen.

In het weekeinde was het vrijdagnacht in het Horecagebied van Castricum rustig. Zaterdagnacht helaas niet. Collega’s hadden hun handen vol aan twee groepen jongeren, die met elkaar wilden vechten, waarbij iemand een gebroken neus op liep.

Niemand wilde aangifte doen. Verder is een lastige dronken jongen beboet wegens baldadigheid en het omgooien van fietsen. Hij verzette zich bij de aanhouding en is uiteindelijk mee genomen. Hij heeft 3 bekeuringen gekregen.