De Bakkerij organiseert weer leuke avonden!

 

Woensdag 18 april: Spelletjesavond!
Ja hoor! De Bakkerij is terug! Neem een spelletje en jezelf mee! Je kunt gezellig in De Bakkerij een spel spelen. Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en lekker samen een spelletje te spelen!

Gratis entree en open vanaf 20:00 uur.

 

 

 

Zaterdag 21 april: Frühlingsfest bij De Bakkerij
Eind april wordt er jaarlijks in het plaatsje Stuttgart het Frühlingsfest gevierd. Met leuke marktjes en kermis is dit eigenlijk gewoon de generale repetitie voor het Oktoberfest en betekent dat biertenten, liederen en pullen bier.

Dus stof je Lederhose af, pak je Dirndl, zet je beste pretbek op en kom 21 april gezellig naar De Bakkerij waar het Frühlingsfest gevierd zal worden, maar dan iets dichter bij. Ook is er natuurlijk speciale thema muziek en zijn er andere speciale thematische dingen die we nog niet uit de doeken doen!

Open: 21:00 uur. Entree: gratis.

Maandag 23 april: Breicafé: April editie!
De april editie van het Breicafé! Brei- en haakcafé in de Bakkerij. Haak jij aan?

Onder het genot van een kopje koffie, thee of een ander drankje maken we een lekkere warme sjaal of muts. Of iets anders! Lekker voor bij die vroege barbecue of bij het kampvuur. Deelname is gratis. Je betaalt alleen je eigen drankjes. Ervaring is niet nodig en er zijn beperkt materialen beschikbaar. Heb je nog iets thuis? Neem het dan mee. 

Open: 20:00 uur. Entree: gratis.