Nulpuntenergie en je gezondheid

CASTRICUM – Ferry Burger verzorgt op woensdagavond 25 april van 19.30 tot 22.00 uur een spirituele avond over nulpuntenergie in de bibliotheek in Castricum.

 

Maar wat is dat eigenlijk, nulpuntenergie? En wat heeft dat te maken met gezonde voeding? Ferry Burger vertelt het allemaal. Al jaren adviseert Ferry vele mensen via zijn website: www.lifeenergy.nl

Hij verschaft deze avond vele inzichten over nulpuntenergie waarbij ook Quantum fysica aangetipt zal worden. Ferry laat u rust ervaren door een geleide meditatie. Onderwerpen als het universum, Rudolf Steiner, na-Atlantische tijdperken en lucht en water zullen de revue passeren.

Ferry laat zien dat deze onderwerpen allemaal met elkaar te maken hebben. De lezing is onderdeel van de Spirituele bijeenkomsten, die worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

De workshop start om 19.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1, 1902 CB Castricum. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of via 06 – 515 992 93.