Tex-a-go met Emile den Tex in Museumhoeve Overslot

EGMOND A/D HOEF – Op zondag 15 april speelt Tex-a-go in Museumhoeve Overslot, de zaal gaat open vanaf 14.00 uur, aanvang muziek 16.00 uur, vrij entree, maar een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten wordt zeer op prijs gesteld! Kom op tijd want vol=vol! Tex-a-go speelt blues, country, soul en rock en echte rootsmuziek, een stem met warmte en diepte en mooie gitaren.

Er is ook een nieuwe collectie te zien in museumhoeve Overslot; Op deze tentoonstelling laten we een grote verscheidenheid zien van kammen die vooral een waardevol statussymbool zijn.
Vanaf de periode van Napoleon III, de Biedermeier tijd tot het Victoriaanse tijdperk in Engeland zien we de fraaiste kammen verschijnen. Na 1900 tijdens de Art Nouveau en Art Deco periode is er een ware hausse van bijzondere ontwerpen. Deze collectie is met zorg verzameld, waarbij zeldzaamheid en pure esthetiek een belangrijke rol hebben gespeeld.

Veel lokale kunstenaars op jubileumexpositie 20 jaar Hafre in Hoeve Overslot. Op deze tentoonstelling is werk te zien van een aantal kunstenaars die in deze twintigjarige periode in Overslot hebben geëxposeerd. Deze expositie is ieder weekend tot en met 22 april van 14.00 tot 18.00 uur vrij te bezoeken.

De Museumhoeve Overslot is gelegen op Slotweg 42 in Egmond a/d Hoef.