SUAM zoekt nieuwe voorzitter

AKERSLOOT – De Stichting Uitgeester en Akersloter Molens, is op zoek naar een nieuwe voorzitter, nu John Wissenburg heeft aangekondigd die functie eind dit jaar neer te leggen. Hij was tien jaar bestuurlijk bij het molenwerk betrokken. Zijn vertrek houdt verband met een geplande verhuizing van Akersloot naar Zaandijk.

Penningmeester Aad Stuijt betreurt het vertrek van John Wissenburg en hoopt op een opvolger met vergelijkbare kwaliteiten. Voorop staat dat zo’n kandidaat ‘iets’ met molens moet hebben.

De stichting bezit twee molens. De Kat in Uitgeest en De Oude Knegt in Akersloot. Alle medewerkers zijn vrijwilligers. Er zijn molenaars, maar ook een onderhoudsploeg en medewerkers voor het winkeltje in Akersloot, waar de eigen producten worden verkocht.

Naast consumenten zijn diverse bakkers uit de buurt vaste afnemer van het in Akersloot gemalen meel.

Meer informatie: secretaris Harry Lamers, telfoon: 06-556 281 27 of mail via:
secretaris@suam.nl