Repair Cafe bij de Bakkerij

CASTRICUM – Zaterdagmiddag 14 april is er weer een Repair Café. Een mooi moment om eens langs te komen met kapotte spullen en deze samen met vrijwilligers te repareren. Samen spullen repareren is leuk, duurzaam, goedkoop en gezellig.

Dit Repair Café wordt vier keer per jaar georganiseerd door Transition Town Castricum en De Groene Bak en is toegankelijk voor jong en oud.

Je kunt langskomen voor reparaties aan kleine elektrische en huishoudelijke apparaten. Ook is er advies bij computerproblemen. Verder is er hulp bij textielreparaties en hulp bij haken en breien. Helaas is er dit keer geen advies bij fietsreparaties.

De openingstijden van het Repair Café zijn 13.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis. Giften zijn welkom. U betaalt alleen voor eventuele materialen.

Repareren en reparaties zijn uiteraard op eigen risico.