Herstelcafé in Castricum

CASTRICUM – Vanaf vrijdag 6 april zal er een maandelijks herstelcafé zijn voor iedereen die worstelt met psychische klachten en herstellende daarvan is.

 

Op de vrijdagochtend, van 11.00 tot 13.00 uur is er een gratis inloop met koffie, thee en koek. Het herstelcafé is er iedere eerste vrijdag van de maand, behalve in augustus. Alleen in mei wordt het eenmalig de tweede vrijdag van de maand. Het cafe is in de Gobatstraat 12A, de kantine van de tafeltennisvereniging.

Wanneer je psychische klachten ervaart zoals depressie, burnout, angsten of psychose, dan overkomt dat je vaak, door allerlei omstandigheden. Vaak raak je je baan of studie kwijt en vaak ook nog veel meer in je leven, het kan enorm ingrijpend zijn.

Herstellen daarvan is iets wat je wel zelf doet, maar waar je misschien wel een steuntje bij kunt gebruiken. Daarom is dit initiatief gestart. Het doel is om elkaar te kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en elkaar op een positieve manier in dit proces steunen, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het cafe is in de Gobatstraat 12A, de kantine van de tafeltennisvereniging. Voor meer informatie kun je mailen met: herstelcafe-castricum@rcodehoofdzaak.org De organistie is in handen van José Hoekstra, ervaringsdeskundige en Monique Regterschot, regiocoördinator RCO de Hoofdzaak.