The Passion in Castricum en Beverwijk

REGIO – The Passion is het lijdensverhaal van de laatste uren van Jezus in de stad Jerusalem, zo’n 2000 jaar geleden. Maar het is geen verhaal in de verleden tijd. Het is een verhaal van nu, voor ons, voor iedereen. Een verhaal aangevuld met liederen van deze tijd.

De koren Cantare uit Castricum en Staccato uit Beverwijk hebben de handen ineengeslagen om een gloedvolle eigen versie van ‘The Passion’ op de planken te zetten. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigente Marieke Zondervan. Zij wordt ondersteund door Marion Stam. De muzikale begeleiding komt van Jean Viellard op piano en Diana Paardekooper op de drums.

Voor deze eigentijdse uitvoering bent u op zondag 25 maart om 14.00 uur welkom in de Pancratiuskerk te Castricum en op Goede Vrijdag 30 maart om 19.00 uur in de Agathakerk te Beverwijk. Tijdens Goede Vrijdag kunnen er bloemen bij het kruis worden neergelegd.

De toegang is voor beide uitvoeringen gratis, maar een vrijwillige bijdrage bij het uitgaan van de kerk wordt erg op prijs gesteld door de organisatie.