Winst tafeltennissers Castricum Team 1

CASTRICUM – Vrijdagavond 9 maart werd er tafeltennis gespeeld voor de voorjaarscompetitie in de Gobatstraat te Castricum. Team 1 is op weg kampioen te worden in de 4e klasse.

Na een winst van 9-1 tegen ZTTC uit Zaandam nestelen ze zich stevig op de 1e plaats op flinke afstand gevolgd door de rest. Kees Houbaer, Frank Walrave en Kay Tan gunden hun tegenstanders slechts 1 puntje.

Slechter ging het met team 2, die na een voorsprong van 3-1 geen punt meer kon maken en verloor met 3-7. Er waren vele spannende 5-setters, maar Tempo Team uit Amsterdam was op beslissende momenten net iets sterker.

Team 3 dat gepromoveerd was naar de 4e klasse moest hun meerdere erkennen in Rapidity uit Beverwijk. In deze streekderby waren de Beverwijkers oppermachtig en gingen met de volledige winst van 10 punten naar huis.

Vrijdag 16 maart staan er wederom thuiswedstrijden op het programma.

foto: Frank Walrave van Team 1