Opnieuw goud voor Coba en Jesse

CASTRICUM – Namens de Vereniging Kennemer IJsbaan streden afgelopen zondagavond 4 maart in totaal 14 jeugdschaatsers van VKIJ mee tijdens een schaatswedstrijd op Sportcomplex de Meent in Alkmaar. Een aantal van hen voor het eerst en een aantal dat al door de wol geverfd is.

In totaal stonden er bijna 110 kinderen, in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, zenuwachtig klaar om weer een echte wedstrijd te rijden.

Coba Meijer en Jesse Oinga, beiden lid van de Vereniging Kennemer IJsbaan (VKIJ), wonnen deze wedstrijd en mochten, nadat ze eerder het seizoen ook al wonnen tijdens de eerste wedstrijd, weer op de hoogste trede s van het podium staan.

Niet alleen Coba en Jesse vielen op bij de scheidsrechters en in de jury kamer. De rijders van de VKIJ blonken uit in snelheid en techniek.

Meer informatie en uitslagen: www.vkij.nl