Opleidingsorkest Emergo scoort op festival

CASTRICUM – Het opleidingsorkest van muziekvereniging Emergo Castricum nam op zondag 11 maart deel aan het opleidingsfestival, georganiseerd door muziekvereniging Onderling Genoegen uit Krommenie.

Onder leiding van dirigent Zoran Rosendahl trad het orkest op in de gevorderden-klasse. Jurylid Marije Koopmans, trompettiste en dirigente, schreef een mooi juryverslag voor het orkest. Hierin werden de speelstijl, de mooie lange lijnen, de articulatie, de contrasten en balans geroemd.

Ook gaf ze nog waardevolle tips om sommige ritmes net wat duidelijker naar voren te brengen en de controle te houden over de stemming. Al met al leverde dit een mooi aantal van 83 punten op, wat goed was voor de 3e plek van totaal 6 deelnemers in deze klasse.

foto: het opleidingsorkest van Emergo kreeg mooie woorden en punten bij het opleidingsfestival van OG Krommenie