Nog plek voor motorweekend 9 en 10 juni

LIMMEN – De inschrijfavond van motorclub ‘de Zuchtende man’ was weer een succes. Iets rustiger dan verwacht maar dat mocht de pret niet drukken. De film van het laatste motorweekend maakte veel los bij de aanwezigen. Het enthousiasme om weer te gaan rijden steeg met de minuut.

Zaterdagochtend 9 juni vertrekt de stoet voor een geweldige toer naar Appelscha. Onderweg zal het aan niets ontbreken. Maar ook op de locatie waar overnacht wordt is alles goed geregeld. Een natje, een droogje, een maaltijd en natuurlijk op zondagochtend een ontbijt.

Op tijd wordt weer op de motor gestapt en wordt na het ontbijt met een prachtige toer terug gereden naar Limmen. Natuurlijk weer met onderweg een lunch en andere stops om de benen te strekken.

Na aankomst in Limmen brengt een ieder zijn spullen naar huis en frist zich lekker op. Daarna wordt het weekend afgesloten met een geweldig buffet bij Café Bar de Lantaarn.

Wil je ook mee op 9 en 10 juni? Bezoek dan de facebookpagina de Zuchtende man. Daar staat een link waarmee je jezelf kan aanmelden.