Nog altijd draagvlak voor hospice in Limmen

LIMMEN – De gemeente Castricum en de werkgroep Hospice zijn nog steeds met elkaar in gesprek over de vestiging van een Hospice in Limmen. Tijdens het overleg tussen de partijen bleek dat de mogelijkheden nog niet zijn uitgeput.

Vertegenwoordigers van de gemeente, de werkgroep Hospice en Driessen Vastgoed hebben een positief gesprek met elkaar gevoerd. Alle partijen willen zich inzetten voor de realisatie van een hospice.

De locatie Schoolweg, de museale hoek van Limmen, valt daarbij voor de gemeente af. Het College vindt de realisatie van een hospice aan de Schoolweg niet gewenst en is bovendien niet binnen de eigen en provinciale regels uitvoerbaar.

Het geduld van de werkgroep Hospice wordt hiermee op de proef gesteld. Eerder hebben zij al vele locaties in beeld gehad, waarin zij tijd en energie hebben gestoken.

Toch blijven de leden van de werkgroep positief. De steun van gemeente en Driessen Vastgoed biedt concreet zicht op realisatie van een hospice in de gemeente, waar zij zich al jaren hard voor maken.