TechniekTrofee 2018 voor alle basisscholen

REGIO – Vanaf 5 maart kunnen basisscholen in het hele land weer meedingen naar de felbegeerde TechniekTrofee 2018. Er zijn twee prijzen te winnen.

Een Inspiratieprijs van €2.500,-. Deze gaat naar de basisschool met het meest inspirerende idee voor wetenschap- en techniekonderwijs. En nog eens €2.500,- voor de basisschool die wetenschap- en techniekonderwijs op een enthousiasmerende manier in het lesprogramma heeft verweven. Inzenden kan via www.techniektalent.nu/techniektrofee

De TechniekTrofee is een initiatief van TechniekTalent.nu en het Ir. W. Maas Geesteranus Fonds. Wetenschap & Techniek op de basisschool helpt leerlingen om al op jonge leeftijd hun talenten te ontdekken. Steeds meer basisscholen gaan er daarom mee aan de slag.

De inzendtermijn loopt tot en met 13 april 2018. Daarna buigt de jury zich over de inzendingen om per categorie maximaal drie nominaties te kiezen. Daaruit selecteert de jury de winnaars van de TechniekTrofee en van de Inspiratieprijs, die op 27 juni 2018 bekend worden gemaakt.