Lonneke en Thijs in Franks Huiskamertheater

CASTRICUM – Voor iedereen die de vrij- en zaterdagen liever vrijhoudt voor iets anders komen Lonneke Dort en Thijs van de Meeberg speciaal op donderdag 15 maart hun voorstelling spelen in Franks Huiskamertheater.

Thijs won in 2016 het Leids cabaretfestival en Lonneke zal die hoogstwaarschijnlijk in 2018 zal winnen. Beiden verdelen de avond vol met nieuw materiaal. In de intieme setting van Franks Huiskamertheater is dat een unieke belevenis waarvoor reserveren van belang is.

Thijs speelde verschillende keren zijn prijswinnende en avondvullende vorstelling ‘Vleeschgeworden’ in de huiskamersfeer aan de Dorpsstraat in Castricum. In zwembroek met een bundel kleding onder zijn arm is zijn eerste zin dan dat hij zwemmen háát! Thijs is een denker die aan complexe verhaallijnen een hilarische luchtigheid geeft.

Lonneke Dort is van een andere kaliber. Lonneke speelt ook gitaar en zingt in de ruim drie kwartier die zij op het podium staat. Lonneke schuwt stevige uitspraken niet en laat onomwonden, kritisch maar vooral vrolijk van zich horen.

Twee krachtige cabaretiers dus in Franks Huiskamertheater aan de Dorpsstraat 23 te Castricum. Op de site www.dorpsstraat23.nl vindt je meer wetenswaardigheden over deze twee getalenteerde spelers. Reserveren is verstandig en kan via telefoon: 06 51 56 20 39 of mail: info@dorpsstraat23.nl Voor dit all-in-uitje betaalt u een bijdrage van 18 euro.