Punk en cabaret vinden elkaar in De Bakkerij

CASTRICUM – Dit weekend is weer een vol programma bij De Bakkerij. Naast de evenementen in de avond doet de Bakkerij ook mee aan NL doet op zaterdagmorgen en middag 10 maart. Daarvoor wordt nog steeds uitgekeken naar extra vrijwilligers.

Zaterdag 10 maart is het tijd voor Punk met Nightwatchers, Sweet Empire en Flying Nemo! Nightwatchers is een band uit Toulouse, Frankrijk. Denk aan een mix van The Ramones en Misfits. Straight forward punk en garage. Daarnaast is het deze avond tijd voor de 300e show van Sweet Empire. Al 10 jaar maken deze mannen Nederland en Europa onveilig met hun melodieuse politieke punk rock.

Opener van de avond is Flying Nemo uit de omgeving van Wijk aan Zee. De zaal gaat 21.00 uur open. De entree is 5 euro.

Zondag 11 maart is een cabaretavond met Fisimatente en Maarten Mantel. Fisimatente wint steeds meer terrein, na succesvolle voorstellingen gespeeld te hebben met daverend succes. Maarten Mantel speelt ‘Ik heb het zo naar mijn zin’, met veel liedjes, grapjes, gezelligheid en een enorme dosis gezonde onzin.

De entree is 8 euro p.p., reserveren is verplicht en ook handig zodat je verzekerd bent van een plek via de website: http://bit.ly/cabaretofzo

Het Cafe gaat 20.00 uur open. De aanvang is rond 20.45 uur. Nadat de zaal dicht is, is het niet mogelijk nog binnen te komen.