Dames van 17 kotsen straat onder

CASTRICUM – Zaterdagnacht 4 maart omstreeks 00.30 uur is de politie van Castricum door de portiers opgeroepen omdat er twee dames stomdronken voor de deur stonden bij de The Nex. Zij mochten er niet in vanwege het feit dat ze zeer dronken waren. Ze begonnen daarop zeer vervelend te doen.

Eenmaal ter plaatse konden de dames niet meer op hun benen staan en was de straat onder gekotst door deze dames van 17. Beide dames zijn getrakteerd op een bekeuring en de moeder van een van de dames heeft hen opgehaald.

Maandag 26 februari om 01:20 uur zag de politie een personenauto rijden over de Oranjelaan in Castricum. Het voertuig viel op door het rijgedrag en bij de aanhouding bleek dat de, 19 jarige, bestuurder niet in het bezit was een geldig rijbewijs.

Hij verklaarde de auto van zijn moeder te hebben gepakt zonder haar toestemming. De bestuurder heeft hier een procesverbaal voor gekregen.

Tussen woensdag 28 februari 12.05 uur en donderdag 1 maart 00.15 uur bleek te zijn ingebroken in een 2 onder 1 kapwoning in de omgeving Bakkummerstraat. De bewoners waren verrast toen zij thuiskwamen. Men was via het openwrikken en vernielen van een raam binnen gekomen en had het pand via het platte dak verlaten. Er is tafelzilver weggenomen.

Door de daders is een sjaal achtergelaten, misschien kan na onderzoek aan die sjaal een dader worden achterhaald.