Workshop georganiseerde werkplek bij Goed Contact

CASTRICUM – Elk jaar worden meerdere bedrijfsbezoeken opgenomen in de agenda van Goed Contact. Maar nu is het tijd voor de ondernemende vrouwen zelf. Op dinsdagavond 6 maart presenteert professional organizer Hester Zonjee haar bedrijf ZO! bij Wier&Ga en geeft ze een korte workshop hoe je zelf meer georganiseerd kan worden.

Niet alleen zal Hester wat vertellen over haar werk als professional organizer, ook zal ze een korte workshop geven over werkplekorganisatie. Je leert deze avond hoe je efficiënter kan werken, beter kan plannen, meer grip krijgt op je werk en meer rust in je hoofd.

Aan bod komt een korte test over hoe georganiseerd je eigenlijk bent. Daarnaast vertelt Hester hoe je grip op je mailbox en meer overzicht krijgt over je totale workload. De avond begint om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. Locatie is Wier&Ga aan het Bakkerspleintje, Castricum.

De toegang voor leden is gratis; niet-leden betalen een bijdrage van 15 euro. Meer informatie en aanmelden op www.goed-contact.nl