Download de app Castricum Stemt

CASTRICUM – Het is niet alleen belangrijk dát je stemt, maar ook dat je weet wát je stemt op woensdag 21 maart. Meer over waar je kunt stemmen, op wie je kunt stemmen en waarom je moet stemmen vind je in de app Castricum Stemt. Download de app op jouw mobiel of smartphone. Download je de app voor je tablet? Vink dan even aan dat je zoekt op apps voor mobiel.

Wil je weten hoe de politieke partijen denken over bepaalde onderwerpen? Kom dan naar één van de debatten.

  • Dinsdag 20 februari is er een debat over het strand. U bent vanaf 19.30 uur welkom in Fase Fier.

  • Vrijdag 23 februari, wordt een debat georganiseerd door FNV. U bent vanaf 19.30 uur welkom in Huis van Hilde.  Hoe sociaal zijn de p[olitieke keuzes van de partijen op het gebied van werk, inkomen en zorg? Het debat is toegankelijk voor leden en niet-leden van de FNV.

  • Zondag 18 maart is het slotdebat. U bent vanaf 19.30 uur welkom in Theater Koningsduin in Geesterhage. Daar begint om 20.00 uur het slotdebat. Alle lijsttrekkers gaan met elkaar in debat over onderwerpen die in Castricum spelen. Wil je er bij zijn? Bestel dan je kaarten via debat@castricum105.nl. Het wordt georganiseerd door OVC, LOV, Goed Contact en Omroep Castricum.

Deze en andere belangrijke data vind je in de app Castricum Stemt.