1000 euro voor gehoor operatie

CASTRICUM – De voorlopige opbrengst van workshops in Galerie Streetscape i.s.m. het Jac. P. Thijsse College, IVKO school, Royal Talens, Bij Bakker, de Drukpersbrigade e.v.a. kunstenaars is 1000 euro voor de gehoor operatie Santino uit Jujuy in Argentinie.

Nu is er werk van Ambro Louwe & Ineke Moolenaar te zien in Galerie Streetscape. Ambro Louwe exposeert brons, schilderijen en ‘Wallscapes’. Ambro is nieuwsgierig op veel gebieden, zijn leven en kunstuitingen zijn flamboyant, vreugdevol en speels. Ineke Moolenaar exposeert unieke glassieraden.

De nieuwe openingstijden van Galerie Streetscape zijn op woensdag van 9.30-12.30 uur en vrijdag t/m zondag van 14.00-17.00 uur. Tevens is Streetscape open op afspraak en in alle even weken op zaterdag van 9.30-12.30 uur tijdens het inloopatelier van Mieke Rozing.