Wegwerkzaamheden Kleibroek Castricum

CASTRICUM – De Kleibroek inclusief rotonde Torenstraat krijgt een nieuwe inrichting. Ook de Koning Willemstraat wordt aangepakt. Verkeer moet rekening houden met omleidingen en wegafsluitingen. De werkzaamheden starten rond 1 maart en duren tot medio juli 2018. Het werk wordt in meerdere fasen uitgevoerd.

Bestemmingsverkeer kan via diverse andere straten de bestemming bereiken. Doorgaand verkeer kan de eerste weken nog via de Kleibroek, daarna geldt een omleiding via de Prinses Beatrixstraat.

Ook voor fietsers geldt een omleiding; deze verschilt per fase en staat op borden aangegeven. Bus 79, 164 en 167 rijden tijdens het begin van de afsluitingen een omleiding via de Kleibroek, daarna gewoonweg via de Prinses Beatrixstraat. Bus 164 ook op zondag.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site: https://www.castricum.nl/herinrichting-kleibroek/dit-willen-we-doen_44102/

Foto’s: Peter Olivier / Omroep Castricum