Perfect wandelweer

REGIO – De weersvoorspellingen voor vorig weekend waren goed, zo goed zelfs dat weeronline een wandelweercijfer 10 voorspelde.

PWN heeft juist deze maand verschillende wandelpaden opgeknapt in het Noordhollands Duinreservaat. De paden zijn opgehoogd met zand en daarna geëgaliseerd. Een aantal wandelpaden ter hoogte van Egmond-Binnen staan nog op de rol. Het meeste zand is al aardig ingeklonken, maar hier en daar vraagt het nog mulle zand om sterke beenspieren.

Wilt u komen wandelen in de duinen? Dan is een duinkaart verplicht. PWN is een organisatie zonder winstoogmerk. Elke verkochte kaart draagt rechtstreeks bij aan het beheer én behoud van de duinen. Zo kunt u nu – en later ook de (klein)kinderen – blijven genieten van de duinen.

Regel uw duinkaart online via www.pwn.nl