Ingrid van Arenthals is kunstenaar van de maand.

HEEMSKERK – Onder het motto De Groene Kwast exposeert Ingrid van Arenthals in de Groene Ezel. Ingrid is grotendeels autodidact schilder en tekent al haar hele leven. Ook is ze al 24 jaar lid van het Lucas Gilde te Beverwijk. Kleur is haar grootste inspiratie, vooral gelaagdheid, en expressionistisch. Kees van Dongen is een van haar favorieten net als Jan Sluijters.

Ze heeft eerder geëxposeerd in Beeckestijn, het stadhuis van Beverwijk en de Grote kerk. En ze heeft in Castricum de Talensprijs gewonnen. Haar schilderij heeft daarna 3 maanden in het Coda museum gehangen.

Tijdens de openingstijden van de Kringloopwinkel aan de Lijnbaan 12-14 in Heemskerk kunt u haar kleurrijke schilderijen bewonderen. De kringloopwinkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Zie voor meer informatie: www.degroeneezel.nl