Castricum zoekt buurtbemiddelaars

REGIO – Niemand zit op ruzie te wachten, al helemaal niet met de buren. Maar hoe spreek je elkaar aan? Hoe kom je tot afspraken? En hoe zorg je ervoor dat jij en de buren weer kunnen genieten van jullie leefomgeving?

 

Wie er onderling niet uit komt, kan gratis buurtbemiddeling inschakelen. Met hulp van vrijwillige bemiddelaars van De Bemiddelingskamer wordt samen naar een oplossing gezocht. Vanaf 1 april a.s. kunnen ook inwoners van de gemeenten Uitgeest, Castricum en Heiloo gebruikmaken van deze buurtbemiddeling. Voor de gemeenten Uitgeest en Castricum wordt nog uitgekeken naar vrijwillige bemiddelaars die zich belangeloos in kunnen en willen zetten voor hun eigen gemeenten.

Wilt u bemiddelaar bij burenconflicten worden? Dat kan! De vacature is te lezen op de website www.debemiddelingskamer.nl Buurtbemiddeling wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten en woningcorporaties.

Voor vragen en meer informatie kunt u een mail sturen naar info@debemiddelingskamer.nl t.a.v. Nathalie Peters of kijken op www.debemiddelingskamer.nl