Workshop Windows 10

CASTRICUM – Op donderdag 8, 15 en 22 maart kunt u in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum deelnemen aan een workshop over Windows 10.
Tijdens de workshop wordt stap voor stap uitgelegd hoe Windows 10 werkt en van welke handige functies u gebruik kunt maken. De workshop verloopt in een rustig tempo en met veel persoonlijke aandacht.

Tijdens deze basisworkshop leert u stap voor stap Windows 10 te bedienen. De belangrijkste instellingen, toepassingen en apps komen aan de orde. Neemt u uw eigen laptop en Windows account mee?
In de 1e bijeenkomsten op 8 maart leert u de basis en in de 2e en 3e bijeenkomst op 15 en 22 maart komen vervolgzaken als windows store, e-mail instellen en wachtwoorden aan bod.

Meer kennis opdoen over Windows 10? U bent van harte welkom op donderdag 8, 15 en 22 maart in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1. De bijeenkomsten zijn van 10.00 tot 12.00 uur. De toegang voor alle bijeenkomsten samen is € 15,- . Aanmelden kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek (u betaalt met pin).