Castricum stemt op woensdag 21 maart

GEMEENTE CASTRICUM – Woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Door te stemmen laat je weten welke politieke partij jij in de gemeenteraad wilt. Zo geef je richting aan de kant die onze gemeente opgaat. En wie er misschien wethouder wordt. Laat deze dag ook jouw stem horen over het raadgevend referendum over de Wet op de Inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

Op welke partij je stemt mag je zelf weten, maar maak wel gebruik van jouw recht om jouw stem te laten horen. Het is niet alleen belangrijk dát je stemt, maar ook dat je weet wát je stemt.
Er zijn 10 politieke partijen waar je uit kunt kiezen. Praat erover. Via debatten en interviews in de lokale kranten en op internet kom je erachter hoe partijen denken over onderwerpen. Binnenkort kun je ook het KiesKompas invullen.

Meer weten? Op de site https://www.castricum.nl/bestuur-en-organisatie/verkiezingen_43113/ vind je meer informatie of download de app: Castricum Stemt op jouw mobiel of tablet.