Man hele nacht vast in verstelbare stoel

AKERSLOOT – een bejaarde man heeft een hele nacht vast gezeten in een elektrisch verstelbare stoel. Krantenbezorgers sloegen rond 05:20 uur alarm, toen zij de inwoner aan de Koningsweg zagen zitten, die uit alle macht probeerde uit zijn stoel te komen.

Men dacht in eerste instantie aan een overval, dat de inwoner was vastgebonden , maar de toegesnelde politie constateerde al snel dat het hier om een andere situatie ging, de bejaarde man was namelijk rond 01:00 uur in zijn stoel gaan zitten, die meteen kantelde ,waardoor hij er met geen mogelijkheid meer uit kon komen, ook de afstandsbediening werkte niet meer. De krantenbezorgers zagen de man zitten en hebben de politie ingeschakeld, waarop de man snel kon worden bevrijd. 

Foto: Evelien Olivier / Omroep Castricum