Wees erbij als u een rotonde wilt

CASTRICUM – Donderdagavond 15 februari debatteert de gemeenteraad over de GroenLinks motie over het kruispunt Visweg/Rijksweg. GL pleit voor een Rotonde. Om precies te zijn voor het alsnog uitvoeren van het amendement van de raad uit 2011.

Dat besluit werd in 2015 stilletjes gewijzigd naar stoplichten. De motie wordt mede ingediend door De Vrije Lijst, CKenG en Lijst Castricum.

De Fietsersbond heeft zich aangemeld om in te spreken en kiest bij voorkeur voor de viertaksrotonde, maar vindt een drietaks variant ook uitstekend. Als u ook vindt dat daar een rotonde moet komen, vraagt de Fietserbond Castricum u om dat door uw aanwezigheid te laten weten en donderdag naar het gemeentehuis te komen.

De Raadscarrousel is op donderdagavond 15 februari om 19:30 uur in de Trouwzaal van het Gemeentehuis.

Meer informatie: www.castricum.fietsersbond.nl