Mini Matthäus Passion in De Oude Keuken

BAKKUM – Zondag 11 maart om 15.00 vindt in De Oude Keuken een bijzonder concert plaats: de Mini Matthäus. Negen door de wol geverfde zangers van het Mini Matthäusensemble zingen een intieme, solistische versie van Bach’s meesterwerk de Matthäus Passion.

Deze gestripte Matthäus is de helft korter, maar bevat wel alle donder en bliksem en tranen, en natuurlijk het Erbarme dich en het mooie slotkoor. Na afloop kunt u in De Oude Keuken aanschuiven voor een passievolle dagspecial.

De Mini Matthäus Passion is een aanrader voor kenners en liefhebbers. Maar ook voor iedereen die niet zo lang wil zitten of voor een vriendelijke prijs weleens wil kennismaken met dit werk van Johann Sebastian Bach.

Vanwege de verwachte drukte raden wij u aan vooraf te reserveren. Kijk voor meer informatie en reserveren op www.deoudekeuken.net

foto: het Mini Matthäusensemble