Geweldadig uitgaansweekend in centrum

CASTRICUM – In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 februari heeft er een mishandeling plaats gevonden in een horeca gelegenheid. Een persoon liep, als een wals, door het aanwezige publiek en stootte hierbij tegen een jongen.

Deze jongen vroeg vervolgens waarom hij dit deed en kreeg hierop direct een vuistslag op zijn linkeroog. Als gevolg van deze vuistslag raakte de jongen buiten westen. De jongen die de klap gaf, een 19-jarige inwoner van Heiloo, is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Er zijn deze nacht ook een aantal ID bewijzen ingenomen in verband met ID fraude. Deze ID bewijzen worden ingenomen als de eigenaar deze uitleent aan een ander om deze toegang te verschaffen tot een horeca gelegenheid. Ingenomen ID bewijzen worden door de politie ingeleverd bij de Gemeente en aldaar vernietigd.

Zondag 11 februari om 02.00 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden in een horeca gelegenheid. Een 17 jarige jongen kreeg, uit het niets, een knietje tegen zijn bovenbeen. Toen de jongen zich omdraaide en aan de desbetreffende persoon vroeg waarom hij dit deed volgde een vuistslag op zijn oog.

De verdachte, een 18 jarige jongen uit Beverwijk, is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.