Enigma & Nachtraaf en Politiek Cafe

CASTRICUM – De Bakkerij organiseert weer een breicafe op maandag 19 februari en dit weekend nog veel meer.

Zaterdag 17 februari komen Enigma & Nachtraaf langs voor een eerste muzikale samenwerking! Samen gaan zij De Bakkerij weer vakkundig afbreken. Tevens viert Enigma haar éénjarig jubileum en is dus zeer verheugd om terug te keren in de locatie waar het voor hen precies een jaar geleden begon! De zaal gaat om 20.30 uur open. Binnenlopen kan tot 00.00 uur. Kaarten in de voorverkoop via: www.vriendenvandebakkerij.nl/?p=7547 (met korting) of aan de deur.

Zondagmiddag 18 februari is het tijd voor politiek bij Face II Face. Face II Face wil het platform zijn waarbij iedereen mee mag discussiëren. Net als bij de landelijke verkiezingen van vorig jaar wil Face II Face in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 de lokale politieke partijen en politiek geïnteresseerden een informele plek bieden waar men face to face met elkaar kan discussiëren over politieke kwesties.
De zaal gaat om 14.30 uur open. De aanvang is 15.00 uur. De entree is gratis.