Beginnen met hardlopen – Start to Run!

CASTRICUM – Leren hardlopen kan al in zeven weken. En het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of je te zwaar bent of prima op gewicht. Wat wel uitmaakt is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt

Yakult Start to Run is dé manier om te leren hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten. Het programma is voor iedereen. Mannen en vrouwen, jong en oud, beginners of al een klein beetje getraind. In zeven weken leer jij 25 minuten aaneengesloten hardlopen op je eigen tempo.

Professionele trainers van AV Castricum begeleiden en coachen jou hierbij. Je leert de juiste loophouding en techniek. En je traint altijd in een groep, wel zo gezellig en veilig. Samen werk je naar hetzelfde doel: 25 minuten hardlopen in week 7 tijdens de Start to Finish loop.

De trainingen zijn op zaterdagochtend, van 9.30 – 10.30 uur en starten op zaterdag 17 maart. Zeven weken lang, behalve 24 maart. Zaterdag 5 mei is er een onderlinge testloop van 4 kilometer.

Je vindt AVC aan Sportpark De Duinloper, Zeeweg 4, 1901 NZ in Castricum. Meld je snel aan via www.yakultstarttorun.nl Meer informatie: www.avcastricum.nl