Walking Dinner Akersloot

AKERSLOOT – Akersloters gaan bij elkaar eten. Dorpsgenoten die zich hebben opgegeven als gast gaan in groepjes van twee eten bij andere dorpsgenoten, die zich hebben aangemeld als kok. De koks maken drie gangen,. Een voor-, hoofd- en nagerecht.

De gasten krijgen bij de start een enveloppe met daarin het adres waar ze het voorgerecht gaan ontvangen. Na deze genuttigd te hebben, maken ze een tweede enveloppe open met daarin het adres voor het hoofdgerecht. Na dat hoofdgerecht maken ze de derde en laatste enveloppe open met het adres voor het nagerecht.

Het is dus telkens een verrassing waar de gasten naar toe moeten lopen om een gerecht te nuttigen en uiteraard voor de koks wie ze bij elk gerecht te gast krijgen. Dat kunnen de buren zijn of mensen die ze wel van gezicht kennen maar nooit gesproken hebben. Een prachtige gelegenheid om mensen te ontmoeten en te spreken, die men anders in het voorbijgaan alleen maar gedag zegt.

Zondag 18 maart vanaf 17.00 uur kun je aanschuiven voor € 12 per persoon. De organisatie zou het geweldig vinden als er zich nog koks of kokkinnen zouden aanmelden. Meer informatie of aanmelden: aemmswart@hotmail.com of 06-239 420 15 en 06-188 660 74.