Savoy Jazzband in ‘Vredeburg’

LIMMEN – De Savoy Jazzband is zo langzamerhand een vaste waarde bij de ‘Jazz Session Club Vredeburg’. De band is opgericht in september 2009 door een aantal doorgewinterde jazzmuzikanten.

Het repertoire van de band is zeer breed. Er wordt aandacht besteed aan bekende en minder bekende songs uit onder andere het American songbook, maar er worden ook eigen arrangementen gespeeld van nummers van o.a. The Beatles, Sting en Shirma Rouse.

De nummers behouden hun betekenis, maar worden soms in een andere maatsoort, vorm, tempo of sfeer neergezet zodat er een verrassend effect ontstaat. De band past zich qua volume en repertoire aan de locatie en gelegenheid aan. Niets hoeft, maar meezingen mag! Dansen ook!

Het optreden is op 18 februari vanaf 16.00 uur. De toegang is vrij, maar U kunt sponsoren door lid te worden voor € 7,- per persoon voor het gehele jaar. Meer informatie: Fred Timmer telefoon: 072-5053414 of mail: timmerlimmen@kpnmail.nl

foto: De Savoy Jazzband