rectificatie: Training begeleiden en coördineren vrijwilligers

CASTRICUM – Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Castricum organiseert een training voor het begeleiden en coördineren van vrijwilligers. De training is op dinsdag 13 en 20 maart van 19.30 tot 22.00 uur in Geesterhage in Castricum. In het vorige bericht staat tot 20.00 uur.

De volgende onderwerpen komen aan bod: vrijwilligersbeleid, waarderen/belonen/rechten en plichten, begeleidingsgesprekken voeren, individueel en groepsmatig, effectief werven en binding creëren met de organisatie, omgaan met lastige situaties, conflicten en het op een verantwoorde wijze beëindigen van de samenwerking.

In de training wordt gebruik gemaakt van een combinatie van theorie, actuele inzichten in het vrijwilligerswerk en praktijkoefeningen. Een reader maakt deel uit van de training. De kosten bedragen € 10,-.

Aanmelden kan via: vrijwilligersacademiebuch.nl Meer informatie kan verkregen worden bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Castricum, telefoon: 0251 65 65 62 of via de mail: info@welzijncastricum.nl

foto: training voor het begeleiden en coördineren van vrijwilligers