Oldtimer Bromfietsshow in Akersloot

AKERSLOOT – Op zaterdag 17 en zondag 18 februari organiseert E.L.V.I.S. weer de jaarlijkse oldtimer bromfietsshow. Het betreft bromfietsen uit de jaren 50 tot 80 uit de vorige eeuw. Voor de 2e keer wordt hiervoor café De Vriendschap te Akersloot aangedaan. Bromfietsen uit de vervlogen tijden in allerlei staat verkerend, van origineel tot volledig gerestaureerd, zijn hier te bewonderen.

Ons doel is om hier ook weer een divers aanbod van veel verschillende merken en modellen uit diverse landen te showen. Waardoor de bezoeker wellicht zijn of haar brommer, waar hij/zij ooit op heeft gereden zal aantreffen.

E.L.V.I.S. ( Eerste Liefhebbers Vereniging Interessante Sportbrommers), is een gezellige vereniging met een ledenaantal dat de laatste jaren schommelt tussen 150 en 160.
Deze leden wonen hoofdzakelijk in de kop van Noord-Holland, met concentraties in en rond Heerhugowaard en Alkmaar. Toch telt de vereniging ook leden uit andere windstreken, zelfs uit andere provincies.De meeste leden bezitten 1 of meer (soms véél meer) klassieke sportbrommers.
Hoewel de vereniging eigenlijk uitsluitend bedoeld is voor INTERESSANTE SPORTBROMMERS wordt er niet moeilijk gedaan over deelname van minder interessante sportbrommers en wordt een interessante toerbrommer ook soms oogluikend toegestaan
De Bromfietsshow zal plaatsvinden in Café De Vriendschap, Kerklaan 18, 1921 BL te Akersloot.
De openingstijden zijn zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Entree € 3,00 vanaf 13 jaar.