BIEB Atelier, een creatieve activiteit voor kinderen

CASTRICUM / LIMMEN – Bij de bibliotheek in Castricum en in Limmen kun je in de voorjaarsvakantie weer komen knutselen in het BIEB Atelier.
Op dinsdag 27 februari van 10.00 tot 11.30 uur in Castricum en op woensdag 28 februari van 14.00 tot 15.30 uur in Limmen kunnen jonge creatievellingen zich uitleven. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Na het voorlezen van een mooi verhaal gaan we knutselen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van ons BIEB Atelier, waarin een grote voorraad materialen te vinden is om je eigen kunstwerk te maken. Het is nog een verrassing wat we deze keer gaan maken.
Kinderen van 6 t/m 12 jaar worden van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Natuurlijk wordt er tussendoor iets gedronken en gesnoept en na afloop maken we van de gemaakte kunstwerken een kleine tentoonstelling in de bibliotheek.

Wil jij ook meedoen? Kom dan op 27 februari naar Bibliotheek Kennemerwaard vestiging Castricum, Geesterduinweg 1 of op woensdag 28 februari naar de bibliotheekvestiging in Limmen, Lage Weide 2a. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. De toegang is € 3,50.

Je kunt je aanmelden via de jeugdagenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).