Whiskeymo’s in De Oude Keuken

BAKKUM – De Beverwijkse Whiskeymo’s treden op in De Oude Keuken in Bakkum. In een bezetting met contrabas, gitaar en meerstemmige zang laten ze hun eigenzinnige ideeën los op muziek uit de gloriejaren van het swingtijdperk en halen u even uit de sleur van alledag.

De Bigbandsound is vervangen door driestemmige zangarrangementen waarbij ook de blaaspartijen uitdagend vocaal vertolkt worden. Zo ‘blaast’ de band de songs van o.a. Louis Jordan, The Mills Brothers, Willie Dixon, Andrew Sisters en The Moonglows weer nieuw leven in.

Ze gaan een stap terug in de tijd en voeren u mee naar het rijk gevarieerde materiaal uit de jaren ’40-’50. Met zang van Anneke Frantsen en Conny Bakker, Dirk van der Meij zang en gitaar, Gert-Jan Maas contrabas.

U bent van harte welkom op zondag 11 februari. Het optreden begint om 15.00 uur. De Oude Keuken serveert na afloop een Doowop burger als dagspecial.

foto: Whiskeymo’s