Innovatief idee? Schrijf in voor GO!-NH

REGIO – De deadline nadert! De provincie Noord-Holland start het GO!-NH programma. Midden- en kleinbedrijven (MKB), bedrijven en startups kunnen zich inschrijven.

In een programma van drie maanden helpt GO!-NH ondernemers van een idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. De provincie Noord-Holland draagt met GO!-NH bij aan een duurzame economie en aan een gezond en innovatief bedrijfsleven in Noord-Holland.

Met trainingen en professionele ondersteuning van experts uit de praktijk ontwikkelen de deelnemers van GO!-NH hun bedrijf. Hiermee maken de ondernemers in enkele maanden stappen die je normaal gesproken in een jaar maakt. Het programma vindt plaats op verschillende locaties in Noord-Holland zodat de deelnemers kennis maken met het uitgebreide netwerk van actieve en relevante ondernemingen in de provincie.

Inschrijven voor de eerste editie van het programma waarin het draait om duurzame mobiliteit kan tot 14 februari om 23.59 uur.

Kijk voor meer informatie op www.go-nh.nl